hodnocení

hodnocení pro: DarRayer

24. června 2012 v 13:11 | YumiMew
hodnocení pro blog http://darrayer.blog.cz

-první dojem
8/10
první dojem? blog znám, takže už je to několikátý dojem :D ... něco mi na tom blogu chybí, ale jinak je moc pěkný

-menu
10/10
tomu nejde nic vytknout :D .. nic mi tam nechybí ;)
-design
6/10
přijde mi takový "splácaný" na poslední chvíli..
-aktivita
5/10
no žádná sláva :/ mohl by jsi se zlepšit ;)
-obsah
10/10
je toho tam spousta :) to je velké plus :P

celkem: 39/50

-shrnutí
ta aktivita je příšerná :( nejvíce mě zaujalo asi menu ;)

hodnocení pro: Katara

24. června 2012 v 12:41 | YumiMew
hodnocení pro blog http://plata-cosmos.blog.cz

-první dojem
4/10
promiň, ale vůbec na mě tvůj blog nijak nezapůsobil :(
-menu
10/10
menu se mi líbí :) je hezky obsáhlé a nic v něm nechybí :)
-design
3/10
co k tomu říct... já bych ten design změnila být tebou ;) růžovou mám ráda, ale tahle růžová se mi nelíbí, je taková nepříjemná pro oči...
-aktivita
8/10
je to jako na houpačce... chvíli to byla moc pěkná aktivita a teď najednou článek třeba ob dva dny...
-obsah
10/10
blog obsahuje spoooustu věcí :) to se mi na něm líbí ;)

celkem: 35/50

-shrnutí
málo bodů blog získal jen kvůli tomu designu :( obsahově je blog pěkný :)

hodnocení pro: Flex

24. června 2012 v 12:34 | YumiMew
hodnocení pro blog http://powersportssk.blog.cz
-první dojem
5/10
nevidím na tom blogu nic moc zajímavého :( je sice na jedno téma, které jistě zajímá spoustu lidí, ale mě bohužel ne :/
-menu
4/10
nevidím žádné rubriky :/ jen archiv....
-design
7/10
obrázek v záhlaví a nějaké pozadí.. co k tomu říct...
-aktivita
2/10
nevěřila bych, že někomu dám někdy tak málo bodů, ale ta aktivita je příšerná :/ tak jednou za 10 dní článek? :(
-obsah
6/10
jak už jsem psala, mě to téma nic neříká, ale někoho to zajímat může ;)

celkem: 24/50

-shrnutí
já nechtěla být zlá, ale jinak to nešlo... :/

hodnocení pro:Jessica Win

24. června 2012 v 12:06 | YumiMew
Další hodnocení je pro blog: http://jessica-win.blog.cz

-první dojem
9/10
ten obrázek v záhlaví se mi děsně líbí :P ... nějak na mě špatně zapůsobilo to písmo :D nevím proč, je to můj potrhlý názor :D
-menu
10/10
všechno důležité tam je, dá se v tom hezky vyznat...není tomu co vytknout :)
-design
9/10
design se mi líbí :) je jednoduchý a zároveň moc pěkný :)
jak už jsem psala, to písmo se mi nějak nelíbí :D
-aktivita
10/10
tomu se nedá nic vytknout ;)
-obsah
10/10
dlouhé články každý den :D to mám nejradši♥

celkem: 48/50

-shrnutí
ten blog se mi moc líbí :) jen ten design ubral 2body jinak na tom blogu není nic, co bych kritizovala :P

hodnocení pro: Michelle13lol

24. června 2012 v 11:59 | YumiMew
po nějaké době zas hodnocení :P
čekejte jich teď "nával" :D mám jich tam ještě 17, které musím udělat :D
hodnocení je pro blog http://fashionblogg.blog.cz

-první dojem
5/10
nechci být zlá, ale blog na mě moc dobrý dojem neudělal :( nezobrazuje se návštěvnost, všude jsou nějaké animace a tím pádem se mi to seká....

-menu
8/10
není tam moc rubrik a to je dobře :) aspoň se v tom dá vyznat ;) ... nelíbí se mi v menu ty blikající obrázky.. a menu by mohlo být trošku víc barevně upravené ;) ... rubriky jsou na téma, na které blog má být a to je samozdřejmně velké plus :P

-design
6/10
jak už jsem psala, ty animace se mi děsně sekají :/ a celý design vlastně není nijak barevný a tak... což si myslím, že by měl být, když je ten blog "s nádechem" scene.
-aktivita
10/10
každý den jeden a více článků, nemám tomu co vytknout :)
-obsah
10/10
nevím co tomu vytknout, najde se tam všechno možný a to já mám nejradši :P

celkem: 39/50

-shrnutí
vzhledově mě blog moc nezaujal.. ale obsahová část se mi líbí :)

hodnocení pro: Melanie

14. června 2012 v 18:20 | YumiMew
dnes už druhé hodnocení :) nějak se mi to tam hromadí, tak musím pohdnot :D
pro blog http://pribehy-ode-mne.blog.cz

-první dojem
8/10
blog na mě špatně zapůsobil už kvůli pravopisné chybě v adrese :/

-menu
10/10
myslím, že na blog s povídkami takové menu stačí :)

-design
6/10
nemám ráda černé designy :/ když jsou černé třeba s nějakou texturou tak jo, ale jen černé pozadí na mě působí moc depresivně :/ a obrázek v záhlaví, taky není nejlépe barevný.. tak malé hodnocení je vlastně hlavně kvůli barvám :(

-aktivita
10/10
každý den přibývají povídky :)

-obsah
10/10
je to povídkový blog a myslím, že jich je tam požehnaně :P

-celkem: 44/50

-Shrnutí
jediné co se mi na blogu nelíbí, je ten design, jinak zajímavý blog :)

hodnocení pro: LOVE-MissLove

14. června 2012 v 18:00 | YumiMew
tak další hodnocení :)
pro blog http://love-misslove.blog.cz/

-první dojem
10/10
blog se mi hned zalíbil už kvůli článku, který jsem viděla jako první :) byl hoodně dlouhý a napsán samotnou autorkou, což se mi líbí :P spousta blogů v téhle době jsou přeplněny věcmi, které jsou zkopírované od někoho jiného :/

-menu
8/10
podle mého názoru by menu mohlo být více obsáhlejší ;) ale je to jen můj názor :)

-design
9/10
obrázek v záhlaví se mi zdá zvláštní, ale jinak se mi design líbí ;) .. v jednoduchosti je krása :P

-aktivita
10/10
každý den jeden nebo více článků :) to je dobře :P

-obsah
10/10
jak už jsem psala, články píše autorka a je tam spousta zajímavých věcí :)

-celkem: 47/50

-Shrnutí
na blogu se najdou zajímavé články ;) malinkaté chybičky tam možná jsou, ale nikdo není bezchybný ;)

hodnocení pro: Jerry

13. června 2012 v 19:00 | YumiMew
přidávám další hodnocení :) mělo být už včera, ale měla jsem moc učení :P
pro blog http://wild-ones.blog.cz/

-první dojem
10/10
blog na mě zapůsobil tak nějak zvláštně, hezky :P
hned na mě zapůsobilo Info o admince :)

-menu
9/10
menu má na můj vkus až moc rubrik :/ ale zase je to možná dobře, protože tam každý najde co potřebuje a to je dobře ;)

-design
10/10
design je jen takový jednoduchý, ale líbí se mi právě tou jednoduchostí :)
strašně se mi zalíbily ty popisky v menu a dřevěné pozadí taky vypadá hezky :)

-aktivita
10/10
každý den jeden nebo více článků :) to je dobře :P

-obsah
10/10
obsahově se mi blog taky moc líbí :) je tam dost grafiky a tu mám ráda :P

celkem: 49/50

-Shrnutí
nemám co vytknout :) moc hezký blog ;)

hodnocení pro: Niky :)

12. června 2012 v 18:40 | YumiMew
další hodnocení, tentokrát pro blog http://smutnanikolka.blog.cz/

-první dojem
9/10
blog vypadá na pohled hezky, jen na mě zapůsobil trošku depresivně :D

-menu
7/10
menu je hezky přehledné, jen by to chtělo trošku barevně udělat popisky..

-design
9/10
mohl by mít živější barvy, ale jinak je moc hezký :)

-aktivita
10/10
nemám tomu co vytknout každý den hromada článků :)

-obsah
10/10
přijde mi to jako takový více holčičí blog, ale moc se mi obsahově líbí :)

celkem: 45/50

-Shrnutí
blog se mi celkově moc líbí, nějaké chybičky má, ale to se doladí :P
žádný blog není bezchybný :)
ani ten můj :D

hodnocení pro: Jacuqe.Biebs<3

10. června 2012 v 20:10 | YumiMew
je tu první hodnocení a to pro blog http://almost-Love.blog.cz
více v c.č
 
 

Reklama